Monday, April 16, 2007

Prostý fakt

Všetci si pamätáme, či vieme o nich; príhody s čias komunizmu, keď ŠTB (kgb...) zatvorila do väzenia človeka, a "spracovávala" ho dovtedy, kým sa nepriznal. A keď sa človek priznal, tak sa konal súdny proces s nepriateľmi štátu, ktorý sa priznali k absolútne všetkému, možnému aj nemožnému, k tomu nemožnému preto, aby dali svetu signál, že to priznanie bolo vynútené mučením. Podobne to bolo aj v stredoveku, "čarodejnice" sa priznávali k absolútnym chujovinám. A rovnako je to aj dnes. Istý človek, Khalid Shaikh Mohammed, bol 4 roky väznený na základni Guantanámo, kde je mučenie na dennom poriadku. Potom vyšiel von, a priznal sa k absolútne všetkému. Už to, že sa človek prizná po 4roch rokoch väznenia, kde je bežné mučenie (nedostatok spánku, nepretržité umelé osvetlenie v celách, znevažovanie viery...) je viac ako pochybné, ale tento signál hovorí za všetko.

Hovorím o útoku na Plaza Bank, štát Washington, USA. Tento človek povedal "bol som zodpovedný za plánovanie, výcvik, mapovanie a financovanie novej (alebo druhej) vlny útokov proti nasledujúcim mrakodrapom po 9/11: ... Plaza Bank, štát Washington.“ Pritom samotná stránka uvedenej banky uvádza že bola založená začiatkom roku 2006. Čiže uvedený človek nemohol o uvedenom objekte vedieť nič, pretože vtedy tento objekt neexistoval. Toto je jasný signál vynúteného priznania.

Tieto fakty ignorujú iba veriaci. To sú ľudia (dementi), ktorí slepo veria v USA/Izrael. Slepo veriť znamená to, že majú pred sebou "fakty" (napríklad všetky vyhlásenia vlády USA, alebo všetky vyhlásenia vlády Izraela), a čo týmto "faktom" odporuje, to je výmysel, práve preto, lebo to odporuje ich viere v tieto "fakty". Niečo podobné sme mohli vidieť opäť v stredoveku, kde proste ľudia verili že slnko obieha okolo Zeme, ak niekto niečo povedal proti, aj keď pravdu, tak bol potrestaný, pretože odporoval viere.

No comments: