Wednesday, June 27, 2007

Policajný štát

Dnes sa stala závažná udalosť, od ktorej je faktom tvrdenie: "žijeme v policajnom štáte". Stalo sa to, že jednej spoločnosti, bez prítomnosti zástupcov, bez upozornenia, zhabala polícia majetok. A prostredníctvom toho majetku fungovali 3% slovenského internetu. Spoločnosti WebSupport zhabali všetkých 10 serverov. Na tých serveroch boli rôzne firemné dáta, medzinárodné stránky s firemným know-how, osobná komunikácia tisícov ľudí. A to všetko polícia len tak zhabala, prišli, zobrali.

Tento prípad sa dá nazvať aj krádež. Pretože spoločnosť websupport mala svoj majetok uložený u istej spoločnosti. Prišli policajti a zhabali majetok, a pritom websupportu nepovedali ani meke F. Čiže sa nepreukázali ničím, len to sprosto ukradli.

Ja osobne držím palce nadnárodným spoločnostiam, ktoré hostovali u websupportu a ktoré budú vymáhať škody od slovenskej republiky, pretože táto skurvená červená vláda si nič iné nezaslúži.

A to ani nehovorím o demencii policajtov. Veď ak chcem skopírovať dáta, prídem, skopírujem, odídem, načo im sú servery??? SÚ TO DEMENTI, ČO NEVEDIA OVLÁDAŤ POČÍTAČE, a toto je overný fakt, dôkaz je zhabanie týchto serverov.

Dementná vláda si rozhodla brať si príklad s Číňanov - teraz môžeme očakávať potláčanie slobody slova, aj strelnými zbraňami, ničenie kultúrnych pamiatok, sledovanie ľudí, novodobú ŠTB. Túto vládu treba dať veľmi rýchlo dole.

4 comments:

Anonymous said...

Ty sa na tom svojom blogu jednoducho odbavujes! No co je tvoj, ale niekedy si dobre nasraty, co? Vyjeb sa na Slovensko, nebud kokot a emigruj.

Ambassador Kosh said...

jasne že sa tu kurva odbavujem, keď je to moj blog, ale prezieravo neni na nejakom žumpovom slovenskom hostingu - tam aby sa človek bál napísať krivé slovo na skurvených komunistov

senior said...

Podľa mňa to nie je neznalosť policajtov. Berú celé servery, lebo chcú citlivé dáta, ktoré tam sú. Nevolajú vlasníkov, lebo by nepochodili a keby chceli kopírovať, tak by mohli iba to na čo majú súdne rozhodnutie. Postup bol úplne rovnaký, ako keď zhabali PC advokáta E. Valka

Ambassador Kosh said...

hore som to vysvetlil - ak chcu data - pridu, ukazu sudne rozhodnutie, skopiruju
ak chcu cielene poskodit firmu, tak pridu, zoberu servery (toto sa da nazvat kradez, pretoze to je bez ucasti majitela)